SLOVENCI MED SVETOVNIM JET SETOM v St. Moritzu

Ursa_Drofenik

Nekateri slovenski umetniki so takoj za silvestrskim slavjem ponovno zavihali rokave. Igor Jelen, koreograf  in snovalec številnih prireditev, in modna oblikovalka Urška Drofenik sta prvi teden novega leta navduševala v Švici.

V mondenem smučarskem središču St. Moritzu sta izbranim gostom ponudila modno predstavo, na kateri so lahko dame in gospodje občudovali najnovejšo Urškino kolekcijo U.D.-Couture 2010. Poleg glamuroznih oblek iz kakovostnih materialov sta dih jemala tudi izvirna režija in scenarij. Iggy je ponovno poskrbel, da so se po bleščeči modni brvi sprehodile prve dame slovenske lepote. Še pred njimi pa je predvsem predstavnice nežnejšega spola navduševal plesalec Mitja Benčina, ki se je po odru luksuznega hotela Carlton gibal v ritmu žive glasbe. To je ustvarjal italijanski pianist Antonio Davi.

Slovenske lepotice jemale dih

Po modni brvi so se sprehodile večkratna miss Iris Mulej, ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova, televizijska voditeljica in manekenka Katarina Jurkovič in prisrčna rdečelaska Karin Škufca. Velikega aplavza pa so bile deležne tudi Mirela Korać, miss universe 2009, Aida Muratović, 1. spremljevalka miss universe 2009, in miss Avstrije 2007 Christine Reiler.
 
Med gosti je bilo zaslediti veliko pomembnežev. Manjkal ni niti slovenski ambasador Bojan Grobovšek s soprogo, ki si je pozorno ogledal vsako kreacijo. Morda pa bomo Bojanovo soprogo na eni od prihajajočih prireditev vendarle opazili v večerni modni stvaritvi Urše Drofenik.

Za ogled galerije kliknite tukaj.