Prišel je tisti čas, ko se za trenutek zaustavimo, umirimo, zadihamo…

Prišel je tisti čas, ko se za trenutek zaustavimo, umirimo, zadihamo, se ozremo okoli sebe in začutimo bližino naših najdražjih, hvaležnost za toplino, lepo besedo, iskren nasmeh, srčen objem. 

Prišel je tisti čas, ko smo hvaležni za zdravje in smo veseli, da lahko počnemo stvari, ki nas veselijo. Med nami so tudi tisti, ki žal vsega tega nimajo. Hvala vsem, da smo skupaj s projektom #enostavno človek, katerega ustvaritev je mladi fant Kristjan Veber, olajšali in polepšali praznične dni mnogim otrokom.

Citiram:
Hvala IGEN za podporo pri akciji #enostavnočlovek. Danes je stvari predala Eva Jankovič. Hvala ti Eva za vso organizacijo in pomoč.”

Začetek sezone je bil poln sprememb. Želeli smo si ustvariti okolje, kjer bodo lahko otroci pod vodstvom profesionalnih pedagogov razvijali svoje plesne potenciale. Pa tudi tiste drobne stvari, ki nas karakterizirajo. Socialnost, družabnost, komunikativnost, razvijanje lastnega mišljenja in samokritičnosti, predvsem pa razvijanje lastne pozitivne samopodobe. V veselje nam je opazovati, kako otroci iz meseca v mesec rastejo, se spreminjajo v prave male in velike osebnosti, plesalce, umetnike. Zahvaljujemo se vam, starši, da stopate z nami, nam pomagate, podajate konstruktivne kritike, pohvalite.

Potrudili se bomo, da bo dobro postalo boljše in najboljše. V naši hiši je dobrodošel prav vsak, saj se v vseh nas  skriva bogastvo, prav vsak ima enake možnosti, otroci potrebujejo le priložnost.

Zahvaljujemo se našemu umetniškemu direktorju Igorju-Iggiju Jelenu, ki nam zaupa in s svojimi izkušnjami usmerja.

Hvala naši Mojci Majcem, ki nam predaja  svoje znanje in tudi takrat, ko marsikateri otrok ali odrasel popušča, stisne iz njega še zadnje atome moči.

Hvala našim mladim  pedagoginjam- Piji Božič, Zoji Zorko ter Hanni Rotar. ki se trudijo z najmlajši in starejšimi otroki ter v vsakem izmed njih prepoznajo dobro.

Hvala Maji Lamovšek in Aniti Čanadi, ki sta sprejeli našo plesno družino ter odgovorno opravljata svoje poslanstvo. Izredno veseli smo, da sta v naši družbi.

In nenazdanje hvala dragi starši Vam, da verjamete v nas in naše delo.

 

SO POTI, KI VODIJO V NOVE KRAJE,

SO POTI NA KATERIH SE MARSIKAJ DOŽIVI,

SO POTI, KI VODIJO V NOVA SPOZNANJA IN SO POTI, KI VODIJO V SRCA LJUDI.

VESEL BOŽIČ VSEM.