Počasi, ampak res počasi, se približujemo koncu leta 2019

V najbolj čarobnem mesecu smo bili še posebej pridni. Naši plesalci so pridno delali in odplesali ter začarali Portorož in Pravljično Celje. Resnično smo začarali mimoidoče s predstavama 12 PLEŠOČIH PRINCESK in NAJBOLJŠE DARILO JE PRIJATELJ.
 
V petek, 13. 12. 2019, nas je s svojo prisotnostjo razveselil plesalec in koreograf Branko Mitrović iz Bosne in Hercegovine, ki je z otroki 12-18 let ustvaril koreografijo hip-hopa. Bila je super izkušnja.
 
Ta teden, v četrtek, 19. 12. 2019, ob 12 uri, čaka tudi nas pedagoge plesno sodelovanje na tradicionalnem županovem sprejemu, katerega režiser je, že 22. leto po vrsti, naš umetniški direktor Igor-Iggy Jelen.
 
V ponedeljek, 23. 12. 2019, bo poseben plesni dan prav za vse plesalce. Imeli bomo prednovoletno srečanje mladih umetnikov naše Hiše IGEN. Srečanje bo letos potekalo malo drugače (na Šaranovičevi 2a, Celje), in sicer po naslednjem urniku:
 
– OD 16.30 DO 17.45 BO SREČANJE SKUPIN IGEN 5, 4, PLESNA PRIPRAVNICA, USTVARJALNICA ZA DEČKE, SLOVENSKE KONJICE (vrtec), DOBRNA ( vrtec ).
– OD 18.00 DO 19.30 BO SREČANJE SKUPIN IGEN 3, 2, 1/MPT, DOBRNA šola, SLOVENSKE KONJICE ( šola ).
 
V NAŠEM DRUŽENJU BOMO DRUG DRUGEMU POKAZALI, KAJ SMO SE DO SEDAJ NAUČILI, PREDVSEM PA SE BOMO ZABAVALI IN “ŽURALI”.
 
Da bo še bolj veselo, si želimo prirediti srečelov, kjer bomo drug drugega obdarili. Darilo naj bo v vrednosti od 3 do 5 € (malenkost kot so: sladkarije, svinčnik, zvezek, suho sadje….). Želimo, da gre predvsem za gesto, zato se prosim vsi držimo vrednosti, da ne bodo prevelike razlike med darili
 
SLEDILE BODO ZASLUŽENE POČITNICE. VMES BOMO PRIDNO UREDILI DVORANO, JO OSVEŽILI, KAJ DODALI, DA SE BOSTE V LETU 2020 POČUTILI ŠE BOLJ DOMAČE.
 
POZOR, ne pozabite na petek, 3. januarja, ko imate plesalci IGEN 3, 2, 1/MPT plesne vaje po urniku.
 
Plesalci DOBRNA VRTEC (ta teden imate plesne vaje v četrtek in petek po urniku, da nadomestimo praznični dan).
Plesalci DOBRNA ŠOLA (plesne vaje bodo potekale tudi v torek, 24. 12. 2019, verjetno takoj po koncu pouka vaših otrok. Uro še javim, ko dobim povratno informacijo s strani šole).
 
Božični večer bo kmalu, Če še niste, poskrbite za pisma (ne pozabite na piškote in mleko) in lepe želje za vse Nas, Vas in bližnje.
 
P. s.: Da nas čas ne prehiti in ker je zadnji teden, Vas vljudno prosimo za članarine. Hvala, da razumete.
 
SPREMLJAJTE NAS 
na Facebook strani: IGEN House of Art and Dance Theatre Celje in Instargram strani: igen_dance, kjer redno objavljamo naše delo in delo vaših otrok.