JUST DANC3

TEDEN POPRAVKOV, DODATKOV, POLNEGA ADRENALINA, JE ZA NAMI. ŠE EN TAK NAS ČAKA DO NAŠE ZIMSKE PRODUKCIJE “JUST DANC3”, KI SE BO ODVIJALA 18. 1. 2020, V KULTURNEM DOMU LAŠKO.

POLNI SMO PRIČAKOVANJA IN VPRAŠANJ: Le kaj nam bodo pokazali tokrat? S čim nas bodo presenetili?

ZA NAS JE VEDNO PRVIČ KOT VERJAMEM, DA TUDI ZA VAS, DRAGI STRAŠI. VEDNO JE EDINSTVENO, SAJ SO OTROCI SAMI PO SEBI EDINSTVENI. VSAKO LETO JE NOVO LETO, VSAKO LETO SO STAREJŠI, MODREJŠI IN VEDNO NAM IMAJO POKAZATI KAJ NOVEGA. ZA NAJMLAJŠE, KI SE PRVIČ SREČAJO Z ODRSKIM PROSTOROM, LUČMI,  MNOŽICO GLAV, KI STRMIJO VANJE. VELIKO JE STOPNIC, KI JIH MORAJO PREHODITI.

LETOS BO VELIKO NOVEGA. PRVIČ SE NAM BODO PREDSTAVILI DEČKI, NEKATERI BODO LETOS PRVIČ NA ODRU SAMI BREZ PEDAGOGA. SPET DRUGI SO SE MORALI NAUČITI VEČ KOT LE ENO KOREOGRAFIJO.

NAJVEČ PA ŠTEJE, DA POLEG TRDEGA DELA IN OSVAJANJA NOVIH PLESNIH KORAKOV OTROCI UŽIVAJO, SO SPROŠČENI IN IMAJO OBČUTEK, DA JE PLES ENA ČISTA SVOBODA, KI DOVOLJUJE VSAKEMU, DA JE TISTO, KAR JE.

ZATO ENOSTAVNO “JUST DANC3″…

KARTE so na voljo na info točki v hiši IGEN ali na posameznih podružnicah ( ob plačilu članarine vam ena pripada). Cena karte je 5€. 

Predstave so ob 16.00 in 17.30 uri.

Na predstavo ob 16.00 ste vabljeni starši iz HIŠE IGEN V CELJU.

Na predstavo ob 17.30 ste vabljeni starši DOBRNA in SLOVENSKE KONJICE.

VSE PODROBNE INFORMACIJE O PRIHODU, KOSTUMOV, FRIZUR IN RAZNIH DODATKOV BO PREJELA VSAKA SKUPINA POSEBEJ.