Pust je mimo.

Dragi starši,  

malo zamujamo z našimi novičkami, a kaj ko se toliko dogaja, da nas vse prehiteva.

Pust je mimo. Zelo smo se zabavali na pustnem rajanju v naši Hiši IGEN. Ni pa bilo razigrano samo v KUD IGENU temveč je del ekipe pustoval na Carnevalu na Tartinijevem trgu v Piranu. Poleg pestrega otroškega dogajanja so se nam pridružile BENEŠKE MASKE, katerih del  je bil tudi PLESNI TEATER IGEN.
 
 
 
 
Medtem ko en del ekipe snuje nove izzive na plesnem prostoru, se drugi del ekipe mudi na 70. Berlinalu. 
 
 
Čakajo pa nas novi izzivi. Kmalu se bomo s plesnimi točkami predstavili na PLESNEM VRTINCU, 17. marca. Skupina, ki sodeluje na omenjenem dogodku bo v ponedeljek prejela OBVESTILO o samem poteku in urah.
 
Prav tako vas bomo povabili na teden odprtih vrat v zadnjem tednu v marcu, kjer si boste lahko ogledali kako potekajo vaje pri posameznih pedagogih. 
 
 
 
Hvala, da ste z nami, pustite, da vaši otroci rastejo s plesom in razvijajo kar je najbolj pomembno. Svojo osebno identiteto. S svojo domišljijo, spoznavanjem novih tehnik,  novih ljudi in kulture ob sodelovanju na različnih festivalih, tekmovanjih svojo samopodobo oblikujejo v veliki JAZ. Tudi, ko bo ples ostal za njimi, bodo ostala spoznanja, ki  v življenju pridejo prav. Ples ni samo ples , je nekaj, kar vzgaja in izobražuje ter dopolnjuje njihovo življenjsko pot.