Poletno počitniško ustvarjalno varstvo 2021

Organiziramo poletno počitniško ustvarjalno varstvo za otroke od 1. do 5. razreda. Poletno varstvo se bo izvajalo v prostorih Hiše umetnosti Celje, od 28.  junija do 30. julija 2021, v času od 7.30-16.00. Ponujamo pester nabor aktivnosti in prehrane.

PRIJAVA
Za vključitev vašega otroka v počitniško varstvo je potrebno opraviti prijavo najkasneje do petka, 16. junija 2021. Izpolnite prijavo na http://www.igen.si/dev/vpis-kontakt/  (v kvadratku Ime, pripišite zraven PUV, v kvadratu mesto pa pripišite teden varstva-datum).

 

PLAČILO
130 € za varstvo v času od 7.30-16.00 (zajtrk, dop./pop. malica, kosilo)
90 € za varstvo v času od 7.30-12.00 (zajtrk, dop./pop. malica)

Če bosta prijavljena dva otroka iz istega gospodinjstva, je ob plačilu 15 % popust.
Če bodo prijavljeni trije ali več otrok iz istega gospodinjstva, je ob plačilu 20 % popust.
Vsa dodatna plačila (MOZIRSKI GAJ, BAZEN, GOSTUJOČI ANIMATORJI) so všteta v ceno.


AKTIVNOSTI SKOZI TEDEN

  1. Dan zabavnih eksperimentov: izvajali bomo eksperimente, ki jih lahko skupaj z otroci izvedeti doma tudi vi. Ob izvajanju bodo prejeli navodila, ki jih bodo odnesli domov. Zakaj se ne bi že zgodaj srečali in spoznali svet »NARAVOSLOVNIH POSKUSOV« ?
  2. Gledališki dan:  dan, ko se bodo otroci lahko prelevili v igralce. Skozi dramsko igro, glasbo in plesom bomo uprizorili pravi odrski spektakel. Pripravili si bomo sceno, izbrali kostume, uredili frizure in poskrbeli za gledališki »make up«.
  3. Obiskali bomo Mozirski Gaj park cvetja: z vodenim ogledom bodo otroci spoznali čare gaja. Poskrbeli bomo za aktivnosti in igre zunaj ter si v naravi pripravili pravi piknik.
  4. Vodni dan: dan bomo izkoristili za obisk celjskega bazena. V družbi profesorice športne vzgoje in inštruktorice plavalnega tečaja, Mojce Kidrič (ustanoviteljice Kyndiroo Slovenije), bo dan zasnovan zelo športno.
  5. Petek pa bo dan za zabavo. To bo čas za »PARTY«: skupaj bomo okrasili dvorano, izbrali glasbo in DJ, z otroki spekli piškotke in tortice na palčki ter iz limon pripravili naravno limonado. Spremenili se bomo v prave male kuharje.


Skozi tedenski program nas bo obiskal tudi Jose M Estigarribia Villasanti (učitelj španščine), ki nas bo skozi glasbo in ples naučil nekaj »la spanjol« besed.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO NA 10, ZATO POHITITE.

Za varstvo otrok bo skrbel strokovno usposobljen kader. Več informacij: uprava@igen.si ali 031 846 134.

 

Informacije zaradi ukrepov COVID-19: Poletno počitniško varstvo bomo organizirali v skladu s trenutnimi priporočili NIJZ, ki se lahko med izvedbo varstva spreminjajo. Prav tako si pridržujemo pravico, da na osnovi omejitvenih ukrepov in higienskih priporočil NIJZ, ki bi onemogočili kvalitetno izvajanje programa, počitniško varstvo odpovemo oz. prekinemo. V tem primeru ste za prijavljenega otroka upravičeni do povračila sorazmernega vplačanega zneska. Vračilo bo izvedeno v roku 14 dni od prenehanja izvajanja dejavnosti.