Kud “IGEN” Hiša umetnosti Celje

Studio za ples CeljeKud “IGEN” Hiša umetnosti Celje skozi dobra tri desetletja. Plesna vzgoja za najmlajše. Balet. Sodobni ples. Plesno gledališče. Jazz balet. Joga. Kreativne delavnice. In pika na i »umetniška kreacija – koreografija«. Zgoščena produkcija, do 550 uprizoritev plesno gledališke uspešnice za otroke.

“IGEN” Hiša umetnosti Celje. Plesalci od dveh let in pol dalje. 15 plesnih skupin. Več kot 250 plesalcev. V dobrih treh desetletjih se je v knjigo ljubiteljev plesne umetnosti zapisalo 12.000 imen. Kreacije sedmih pedagogov. Postanite del zgodbe TUDI VI. Vaš Kud “IGEN” Hiša umetnosti Celje in Plesni teater Igen.

Umetniški direktor, koreograf, režiser, pedagog, ustanovitelj in zakoniti zastopnik
Igor Jelen – Iggy.
Predsednica Kud “IGEN” Hiša umetnosti Celje & Plesni teater Igen in zakonita zastopnica
Eva Jankovič.
 
 

……………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Ime – naziv: KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO “IGEN”
Hiša umetnosti Celje in Plesni teater Igen
Naslov Šaranovičeva ulica 2 a
Pošta: 3000 CELJE
Občina: MESTNA OBČINA CELJE – SLOVENIJA – EU
Umetniški direktor: 041 745 583 – Igor Jelen – IGGY  @: info@igen.si
 
   
Predsednica:
031 846 134 – EVA Jankovič   @: uprava@igen.si
 
INFO/VPIS/STIK: 031 846 134 – EVA Jankovič
Matična številka: 5290708000
Davčna številka: 14554615
Transakcijski računi: SI56 1010 0005 5961 914  pri Intesa Sanpaolo Bank  d.d.,
Swift code: BAKOSI2X
 

GDPR KUD IGEN

Varovanje vaše zasebnosti nam je pomembno, zato vam želimo s temi informacijami pomagati razumeti, katere vaše osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kako jih uporabljamo, katere postopke obdelave izvajamo ter kakšne so vaše pravice in kako jih lahko uveljavite. Osebne podatke skrbno hranimo in varujemo, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Zavezujemo se, da osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vaše privolitve. V vseh primerih bomo poskrbeli za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru zakonitih pravnih podlag in izbranih namenov.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Za priprtimi vrati “HIŠE UMETNOSTI CELJE”

Design: M.V.ZAHVALA

Pričevanja

V hiši plesa se počutim odlično. Najraje delam, ko si moramo sestaviti kakšen ples. To je res super! Tukaj imam veliko prijateljic. Nepozabno mi je bilo gostovanje na Svetovnem festivalu plesa v Turčiji, snamanja, obisk pri predsedniku države in vlade. Pa Radost Evrope v Beogradu je bil megaaa. . .

Dobro bi bilo, če bi imeli še kakšno uro hip-hopa.
TILEN TERŽAN
Vsa pričevanja

In bilo je ...

Na plesnih treningih smo se pripravljali za prihajajoči dogodek V PLESNEM VRTINCU, ki pa so ga organizatorji odpovedali.  O verjetnih novih datumih oziroma drugih rešitvah nas  bodo obveščali v skladu z razvojem dogodkov. V naši hiši Igen vsak dan skrbimo za čistočo naših prostorov (tla, šipe, kljuke, stranišča…), tako da naše plesne vaje potekajo brez večjih skrbi.   […]

Ob dnevu žena
Pregled celotne zgodovine KUD Igen Celje