Kud “IGEN” Hiša umetnosti Celje

Studio za ples CeljeKud “IGEN” Hiša umetnosti Celje skozi dobra tri desetletja. Plesna vzgoja za najmlajše. Balet. Sodobni ples. Plesno gledališče. Jazz balet. Joga. Kreativne delavnice. In pika na i »umetniška kreacija – koreografija«. Zgoščena produkcija, do 550 uprizoritev plesno gledališke uspešnice za otroke.

“IGEN” Hiša umetnosti Celje. Plesalci od dveh let in pol dalje. 15 plesnih skupin. Več kot 250 plesalcev. V dobrih treh desetletjih se je v knjigo ljubiteljev plesne umetnosti zapisalo 12.000 imen. Kreacije sedmih pedagogov. Postanite del zgodbe TUDI VI. Vaš Kud “IGEN” Hiša umetnosti Celje in Plesni teater Igen.

Umetniški direktor, koreograf, režiser, pedagog, ustanovitelj in zakoniti zastopnik
Igor Jelen – Iggy.
Predsednica Kud “IGEN” Hiša umetnosti Celje & Plesni teater Igen in zakonita zastopnica
Eva Jankovič.
 
 

……………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Ime – naziv: KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO “IGEN”
Hiša umetnosti Celje in Plesni teater Igen
Naslov Šaranovičeva ulica 2 a
Pošta: 3000 CELJE
Občina: MESTNA OBČINA CELJE – SLOVENIJA – EU
Umetniški direktor: 041 745 583 – Igor Jelen – IGGY  @: info@igen.si
 
   
Predsednica:
031 846 134 – EVA Jankovič   @: uprava@igen.si
 
INFO/VPIS/STIK: 031 846 134 – EVA Jankovič
Matična številka: 5290708000
Davčna številka: 14554615
Transakcijski računi: SI56 1010 0005 5961 914  pri Intesa Sanpaolo Bank  d.d.,
Swift code: BAKOSI2X
 

GDPR KUD IGEN

Varovanje vaše zasebnosti nam je pomembno, zato vam želimo s temi informacijami pomagati razumeti, katere vaše osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kako jih uporabljamo, katere postopke obdelave izvajamo ter kakšne so vaše pravice in kako jih lahko uveljavite. Osebne podatke skrbno hranimo in varujemo, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Zavezujemo se, da osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vaše privolitve. V vseh primerih bomo poskrbeli za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru zakonitih pravnih podlag in izbranih namenov.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Za priprtimi vrati “HIŠE UMETNOSTI CELJE”

Design: M.V.ZAHVALA

Pričevanja

renata1Spomin mi seže tri destletja nazaj,  ko sem kot dvanajstletna deklica zaplesala v skupini, katero je oblikoval in vodil Igor. Bilo nas je le pet. Z vsakim dnem se je skupina večala, rasla, oblikovala, dobivala posebno, drugačno podobo in nekega dne se je preimenovala (združili sta se prvi dve črki imena in zadnji dve črki priimka, Igor Jelen) v IGEN.

Igor nas je popeljal na gostovanja po Yugoslaviji, kasneje v svet. Koliko spominov mi privre na dan, koliko dobrih in zanimivih predstav ter destinacij, vse to me je spremljalo do dobe odraslosti. A ker brez plesa in Teatra IGEN ne gre, sem se vanj kmalu vrnila kot plesna pedagoginja, saj če po pravici povem, sem se v otroštvu z njim »zastrupila« in bi ga v mojem življenju zelo pogrešala. Danes sem mu zvesta 29 let.

Ko ne moreš več nastopati se predaš delu poučevanja in s srcem ter dušo vzgajaš nove in nove plesalce, katere omamiš in »zastrupiš«, jim daš spoznanje, da brez plesa ne moreš živeti.

Renata Slapnik
Vsa pričevanja

In bilo je ...

Ponovno Igenovce srečamo na letališču in 25 članska ekipa že potuje na gostovanje na 31 svetovni festival plesa in ljudskega izročila v Izmir in Ankaro, katerega se je letos udeležilo 62 držav, 1000 plesalcev, gala tv prenos pa si je 23 aprila ob državnem prazniku ogledalo 60 milijonov tv gledalcev. Turki so ponovno dokazali, “da se […]

31. svetovni festival Ankara – Izmir
Pregled celotne zgodovine KUD Igen Celje