URNiK/CENiK/PROGRAM — PEDAGOGI — VPIS IN KONTAKT

  1. (obvezno)
  2. (obvezno)
  3. (obvezno)
  4. (obvezno)
  5. (obvezno)
  6. (vpišite pravilen email naslov)
  7. Vpis v:
  8. VPISUJEM se v 40. sezono KUD IGEN
 

cforms contact form by delicious:days

GDPR KUD IGEN

Varovanje vaše zasebnosti nam je pomembno, zato vam želimo s temi informacijami pomagati razumeti, katere vaše osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kako jih uporabljamo, katere postopke obdelave izvajamo ter kakšne so vaše pravice in kako jih lahko uveljavite. Osebne podatke skrbno hranimo in varujemo, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Zavezujemo se, da osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vaše privolitve. V vseh primerih bomo poskrbeli za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru zakonitih pravnih podlag in izbranih namenov.

 

Ime – naziv: KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO “IGEN”
Hiša umetnosti Celje in Plesni teater Igen
Naslov: Šaranovičeva ulica 2 a
Pošta: 3000 CELJE
Občina: MESTNA OBČINA CELJE – SLOVENIJA – EU
Umetniški direktor: 041 745 583 – Igor Jelen – IGGY  @: info@igen.si
 
Predsednica:
031 846 134 – EVA Jankovič   @: uprava@igen.si
 
INFO/VPIS/STIK: 031 846 134 – EVA Jankovič
Matična številka: 5290708000
Davčna številka: 14554615
Transakcijski račun: SI56 1010 0005 5961 914  pri Intesa Sanpaolo Bank  d.d.,
Swift code: BAKOSI2X

 

Kud “IGEN” Hiša umetnosti Celje

Studio za ples CeljeKud “IGEN” Hiša umetnosti Celje skozi dobra tri desetletja. Plesna vzgoja za najmlajše. Balet. Sodobni ples. Plesno gledališče. Jazz balet. Joga. Kreativne delavnice. In pika na i »umetniška kreacija – koreografija«. Zgoščena produkcija, do 550 uprizoritev plesno gledališke uspešnice za otroke.

” IGEN” Hiša umetnosti Celje. Plesalci od dveh let in pol dalje. 15 plesnih skupin. Več kot 250 plesalcev. V dobrih treh desetletjih se je v knjigo ljubiteljev plesne umetnosti zapisalo 12.000 imen. Kreacije sedmih pedagogov. Postanite del zgodbe TUDI VI. Vaš Kud “IGEN” Hiša umetnosti Celje in Plesni teater Igen.

Umetniški direktor, koreograf, režiser, pedagog, ustanovitelj in zakoniti zastopnik
Igor Jelen – Iggy.
Predsednica Kud “IGEN” Hiša umetnosti Celje & Plesni teater Igen in zakonita zastopnica
Eva Jankovič.

Za priprtimi vrati “HIŠE UMETNOSTI CELJE”

Design: M.V.ZAHVALA

 

Pričevanja

katarinaKer je moja mami kot deklica plesala v plesnem teatru IGEN, sem tudi sama imela željo, da se pridružim plesnemu ansamblu. Plešem že 5 let. Všeč mi je predvsem to, da lahko plesalci obiščemo različne države, se predstavimo s točkami in navežemo nove prijateljske odnose z drugimi plesalci. Ko enkrat doživiš svet odrov, luči, aplavzov, ne želiš več nikoli nehati plesati.

PLES JE LEPA STVAR.

 

Katarina Slapnik
Vsa pričevanja

In bilo je ...

tijuana

Zgodba: Pred devetimi leti, čas ko je Igy dve plesni sezoni poučeval ob koncu tedna v Piranu, Kopru in Trstu, se je takrat štirinajst letna Tijuana Križman “zastrupila s plesom” in ob trdem delu v šestih mesecih osvojila znanje nižje baletne šole v Mariboru. Z veliko volje, želje do plesa in odrekanjih je nadaljevala, ter zaključila […]

TIJUANA KRIŽMAN
Pregled celotne zgodovine KUD Igen Celje