Natalija Verboten & Igor Jelen Iggy, premiera novega videospota za pesem Ljubim

Priljubljena glasbenica Natalija Verboten v pomlad vstopa z novo romantično skladbo Ljubim – zamisel in režija videospota je delo vsestranskega umetnika Igorja Jelena Iggyja.

 

Foto: Tibor Golob

Igor Jelen Iggy:
“Videospot Ljubim smo kreirali in posneli v nenavadnem letu in devetnajst let po tragičnem dogodku, na 11. septembra. V dramaturgijo čarobnega besedila sem vključil lepote edinstvenega slovenskega bisera – mesta Piran. Preplet lepote, estetike, glasbe in poetične izpovedi smo kljub epidemičnem času režijsko in organizacijsko izpeljali v nepozabno filmsko zgodbo. Živeti in ljubiti ob bitu-bitju srca NJE, ki ljubi in je ljubljena. Bilo je nepozabno in edinstveno doživetje.”

Natalija Verboten:
“Moram priznati, da se mi je s sodelovanjem z izjemnim umetnikom Igorjem Jelenom Iggy-jem uresničila dolgoletna želja. Redno spremljam njegovo delo na različnih področjih, tokrat pa so se najine poti končno srečale. Skladba Ljubim je iskrena izpoved ljubljene ženske in njene ljubezni. Pesem je posvečena vsaki ženski in vsakemu moškemu, ki so ljubili, ljubijo in bodo ljubili… Ljubezen je univerzalno čustvo, ki včasih premika tudi meje, ljubezen je gonilna sila sveta, umetnosti.” Čeprav je skladbo v studiu Martina Štibernika, avtorja glasbe in aranžmaja, posnela že pred dobrima dvema letoma, jo je zaradi situacije izdala šele sedaj.